Депутат Харківської міськради, будучи в розшуку, задекларував шість квартир і унікальні арт-колекції

Максим Мусєєв, якого підозрюють у держзраді, задекларував колекцію картин заслуженого художника України Віктора Ковтуна, колекцію книг ХІХ-ХХ століття і дзвіночків

У Харкові депутат міської ради Максим Мусєєв, представив свою декларацію за 2019 рік, в якій задекларував колекцію картин заслуженого художника України Віктора Ковтуна. Про це пише Depo.Харків.

Згідно з документом, Мусєєв в Харкові володіє квартирою площею 158,8 кв. м, двома машиномісцями, нежитловим приміщенням площею 299,1 кв. м, а також квартирами площею 61,8 кв. м і 65,7 "квадратів". Крім цього, у власності депутата є земельна ділянка площею 1,5 тис. кв. м у Малій Данилівці під Харковом, земельна ділянка площею 3,2 тис. кв. м в селі Бугаївка Вовчанського району Харківської області, садовий будинок площею 120 кв. м, а також квартира площею 44,6 кв. м у Києві.

 

У спільній власності Мусєєва знаходяться нежитлові приміщення площею 86 кв. м у Харкові (33%), а також нежитлова будівля площею 565,3 кв. м у Харкові (25%). Крім цього Мусєєв має право користування квартирою площею 155,2 кв. м в Харкові, його дружина – квартирою 52 кв. м в Києві. Серед цінного майна Мусєєв задекларував колекцію картин заслуженого художника України Віктора Ковтуна, колекцію книг ХІХ-ХХ століття і колекцію дзвоників. В автопарку депутата - два автомобілі (ГАЗ 21 і Lexus LX 470), а також два водних засоби (Bombardier Sea Doo Bombardier Gti Gti і SE 155 hp).

 

У 2019 році Мусєєв отримав 72 тис. грн від надання майна в оренду ФОП Білоус Н.С. і 182 тис. грн від надання майна в оренду ФОП Симонов М. Ю. Серед заощаджень Мусєєв вказав готівкою 33 тис. євро, 33 тис. доларів і 215 тис. грн. У банку депутат тримає 30 тис. грн. Крім цього, він позичив третім особам 75 тис. доларів.

До речі, щодо Мусєєва відкрито кримінальне провадження за фактом підозри у держзраді. Екс-глава Холодногірської району знаходиться в розшуку.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що колишній народний депутат України і екс-губернатор Михайло Добкін подав електронну декларацію за минулий 2019 рік, згідно з якою придбав три мотоцикли, а також отримав від дружини в подарунок 10 млн грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися