Кучер відповів на звинувачення в тому, що живе у квартирі сепаратиста з бази "Миротворець"

Губернатор Олексій Кучер пояснив, що ніколи не бачив власника житлоплощі, якого звинувачують у сепаратизмі, а договір оренди був підписаний за дорученням

Губернатор Олексій Кучер прокоментував інформацію ЗМІ про те, що його сім'я проживає в квартирі, яка зареєстрована на сепаратиста з бази "Миротворець". Свою позицію Кучер озвучив на сайті ХОДА.

"Я не знаю Шалімова особисто - більш того, ніколи його не бачив. Договір оренди підписувала інша людина - по довіреності. Крім того факту, що я користуюся житлоплощею, ніякого іншого відношення до цієї квартири я не маю, вона мені не належить. Що стосується інформації про сепаратизм Шалімова, то я, як юрист, вважаю, що якщо є звинувачення і підтвердження їм, то цим питанням повинні займатися правоохоронні органи. Повинні бути пред'явлені звинувачення, а за ними - відповідне кримінальне покарання", - пояснив Олексій Кучер.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що днями керівник регіону опублікував декларацію за минулий рік, згідно з якою у власності чиновника або його рідних є три квартири. Крім цього, пише ЗМІ, сім'я на безкоштовній основі користується житлом площею 95 квадратних метрів. Як свідчать дані з офіційного реєстру, мова йде про нерухомість в елітному будинку №16 по вулиці Ляпунова. Ціна квартир у цьому будинку на вторинному ринку варіюється від $115 до 250 тисяч. Власником житлоплощі є якийсь Кирило Андрійович Шалімов. Згідно з інформацією з відкритих джерел, у людини з таким ім'ям немає і ніколи не було бізнесу. Однак він згадується на сайті "Миротворець" як сепаратист і любитель псевдореспублік. В профайлі також є скріншоти, на яких 21-річний уродженець окупованого Стаханова говорить про те, що йому "і в Малоросії добре".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися