Конфлікти в Харківській області: політолог проаналізував протистояння губернатора з медиками та журналістами

Експерт висловив свою думку щодо конфліктної ситуації в області і задався питанням: навіщо главою апарату ХОДА призначили Володимира Клюцевського

Політолог Антон Авксентьєв проаналізував конфлікти за участю регіональної влади, які відбулися в Харківській області останнім часом. Своєю оцінкою подій експерт поділився на своїй сторінці у Facebook.

Антон Авксентьєв задається питанням щодо стратегії губернатора Олексія Кучера і вважає, що при цьому всьому на обличчя - напруження і конфлікти, нібито щоб показати суб'єктивність. В якості прикладу політолог приводить конфлікти губернатора з медиками та журналістами.

“Весь світ на балконах аплодує лікарям, українське інфополе теж сповнене емпатії, політики вправляються у проведенні паралелей між "медичним фронтом" і "донбаським"... і в цей самий момент пересічному харків'янину дають конфлікт "чинуші з ХОДА vs лікарі та волонтери". Цікаво, якою повинна бути реакція?" - задається питанням автор посту.

Авксентьєв вважає, що конфлікти ні до чого не приведуть. Також політолог не розуміє, навіщо главою апарату ХОДА призначили Володимира Клюцевського. Не оцінюючи його професійні якості, автор лише нагадує, що це той самий чиновник, якого звільнили з Херсонської ОДА після свята адміністрації в Міжнародний жіночий день з відвертими танцями.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися