У Харківській області нові кадрові призначення: що відомо

Президент України призначив голів районних державних адміністрацій

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про нові призначення в області, повідомляють "Коментарі. Харків".

Очільник області розповів, що президент України Володимир Зеленський своїми розпорядженнями призначив Володимира Усова головою Харківської, а Андрія Канашевича - Куп'янської районної державної адміністрації.

“Володимир Вікторович та Андрій Вікторович добре знані у своїх районах. Від самого початку повномасштабного російського вторгнення, за найскладніших умов, вони виконували обов'язки голів райадміністрацій та зарекомендували себе як відповідальні керівники”, - зазначив Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі "Єдиних новин" розповів про ситуацію на Харківщині.

За його словами, в області тривають підготовчі роботи до нового опалювального сезону. Очільник області зазначив, що стан підготовки інфраструктури наразі понад 80%, що відповідає плану.  “Через значні руйнації в деяких містах для відновлення опалення приймаємо індивідуальні рішення. Як, наприклад в Ізюмі, де замість знищеної ворогом великої котельні працюватимуть невеликі модульні”, - пояснив Олег Синєгубов. 

Також на Харківщині триває відновлення інфраструктури. “Для цього Уряд України спрямував для Харкова та Харківської області близько 3 млрд грн. На ці кошти уже реалізуються проєкти з відновлення. В пріоритеті саме пошкоджений ворогом житловий фонд”, - наголосив Олег Синєгубов.

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/synegubov/7119
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися