Ротації в ХОДА: від Кучера йде ще один топовий чиновник

Днями Харківську обладміністрацію покинули заступник губернатора і директор департаменту

Слідом за заступником губернатора Михайлом Черняком та директором департаменту масових комунікацій Вікторією Аннопольською з ХОДА йде ще один топовий чиновник. Сергій Магдисюк подав заяву про звільнення з посади директора департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської облдержадміністрації. Перед звільненням він подав декларацію за 2019 рік, яка з'явилася на сайті НАПК.

Згідно з документом, у минулому році Магдисюк заробив у ХОДА 266 559 гривень, в 2020-му - 185 785 гривень. Готівкою він зберігає 300 000 гривень. Нерухомості у родини немає.

У минулому році Магдисюк купив автомобіль Kia Optima 2016 року випуску за 275 000 гривень, а його дружина - Honda Pilot 2017 року випуску за 626 857 гривень.

Раніше ми повідомляли, що глава Харківської обласної адміністрації Олексій Кучер звільнив свого заступника Михайла Черняка, який курирував медицину. Про це свідчить розпорядження губернатора. Згідно з документом, датованим 4 червня, Черняк сам подав заяву про відставку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися