Масштабні звільнення в ХОДА: кого хоче "позбутися" губернатор

Губернатор Олексій Кучер пояснив, що хтось з чиновників ХОДА не впорався з роботою, хтось "зрадник" або підозрюється в корупції

В ХОДА плануються масштабні звільнення. Про це повідомив губернатор Харківської області Олексій Кучер, передає "Медіапорт".

Голова ХОДА каже, що в штаті адміністрації - 916 осіб, працює понад 800.

“Може бути так, що той, від кого ми хочемо позбутися першим, він, може бути, і не "зрадник", назвемо це так. А хтось десь в проміжній ланці, на якого ми і не думали ніколи, - так. Я всіх 870 чоловік навіть не бачив! Але ми бачимо, що відбувається "злив" певної інформації, хтось точно працює не на нашу команду. Я вам просто повідомлю, що найближчим часом, до кінця цього тижня, мною буде прийнято розпорядження - тут наступають дуже серйозні зміни. Ви бачите, що керівники департаментів звільняються один за одним. Найближчим часом структура буде кардинально змінена. Мною вже це рішення на рівні розуміння прийнято, вже опрацьована нова структура. Я підпишу розпорядження, і ми ці процеси почнемо. Багато хто ще буде звільнений", - повідомив Олексій Кучер.

Відповідаючи на питання про причини наступних звільнень, Кучер вказав на комплекс факторів. Мовляв, хтось не впорався, хтось не працював на команду, хтось навіть зрадив. “Хтось просто не хоче працювати. Когось я підозрюю у корупційних схемах", - пояснив губернатор.

Раніше ми повідомляли, що глава Харківської обласної адміністрації Олексій Кучер звільнив свого заступника Михайла Черняка, який курирував медицину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися