У Харкові пройшов бадмінтонний Кубок Незалежності

Харків'янин двічі став золотим призером турніру

24 серпня 2020 року в Харкові відбувся Кубок Незалежності з бадмінтону. Звання кращого змагалися понад сімдесят спортсменів з трьох регіонів України.

Як повідомляє Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради, двічі золотим призером турніру став харків'янин Валерій Атращенков. У змішаній парі з Валерією Рудаковою вони перемогли в двох сетах Дніпровсько-харківську пару - Олександр Шмундяк і Владислава Лісова - 21:17, 21:16.

У чоловічому парному фіналі Атращенков та Артем Почтарьов виграли у Шмундяка і Віталія Конова з тим же рахунком. Будучи першою ракеткою України, Почтарьов в одиночному розряді участі не брав, оскільки проходить відновлення після травми. Чоловічий особистий турнір виграв Шмундяк, жіночий - 16-річна харків'янка Поліна Бугрова.

У жіночому парному розряді дебютував харківський тандем Єлизавета Жарка - Марія Столяренко. Перший виступ дівчат в такому складі став переможним, у фіналі вони переграли місцевих суперниць Анастасію Прозорову і Валерію Рудакову - 21:15, 22:20.

Олімпійський рейтинг в бадмінтоні "розморозиться" з 1-го січня 2021 року, після чого пройде серія міжнародних кваліфікаційних турнірів.

Нагадаємо, днями в харківській Школі вищої спортивної майстерності більше ста юнаків та дівчат поборолися за медалі "Кубку Визволення".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися