Шлях до зростання економіки: Юлія Світлична створює державну програму підтримки роботодавців

Народний депутат закликає уряд підтримувати вітчизняних виробників та підприємців

Народний депутат Юлія Світлична впевнена, що тільки український підприємець здатний витягнути країну з економічної кризи. Адже, відвідуючи Харківщину, нардеп бачить, як місцеві жителі стикаються з безлічу проблем. 

Так, сьогодні Світлична зустрілася з підприємцями Первомайського, які поскаржились на складні кредитні умови, тиск фіскальної системи та відсутність підтримки з боку держави та монополістів.

"Підприємця і виробника потрібно не тільки зі святами вітати, а системно підтримувати та створювати справедливі умови для роботи. Це і буде найкращими привітаннями. Справи завжди важливіші за слова", - зауважила Юлія Світлична.

Народний депутат також заявила про створення державної програми підтримки роботодавців, яка буде конкретною, дієвою та зрозумілою. За думкою Світличної, таке прийняте рішення посприяє зростанню економіки, а значить, і збільшенню соціальних гарантій для людей. "Будемо вимагати саме такого підходу від уряду", - підкреслила народний депутат.

Світлична також поспілкувалася і підтримала громаду Біляївки. Саме там разом з людьми Юлія Олександрівна відстояла право людей на окрему Біляївську ОТГ. 

Раніше повідомлялось, що нардеп Світлична зажадала внести поправку до держбюджету та виділити 274 мільйони гривень на онкоцентр в Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися