Підлеглий Кучера Клюцевський піде під суд за корупційною справою

Відносно чиновника склали чотири адмінпротоколи, пов'язаних з корупцією

У п'ятницю, 11 вересня, по відношенню до чинного керівника апарату Харківської обласної держадміністрації Володимира Клюцевського склали чотири адмінпротоколи, пов'язаних з корупцією, і направили до суду. Про це передає KHARKIV Today, посилаючись на Національне агентство з запобігання корупції.

Згідно з повідомленням, Клюцевський в жовтні і грудні 2018 року видав собі премію, коли перебував на посаді керівника апарату Херсонської ОДА, без згоди глави.

"Клюцевский В. І., маючи приватний майновий інтерес, обумовлений бажанням отримати матеріальну винагороду і поліпшити своє матеріальне становище, всупереч вимогам п. 2, 3 ч. 1 ст. 28 Закону України" Про запобігання корупції "не повідомив керівникові і прийняв рішення про преміювання себе в умовах реального конфлікту інтересів в жовтні, грудні 2018 року", - відзначили в НАПКА.

Варто відзначити, що Володимира Клюцевського на посаду керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації призначив на початку червня 2020 року голова ХОДА Олексій Кучер. До призначення він працював на тій же посаді в Херсонській ОДА.

Раніше повідомлялося, що новим главою департаменту ХОДА став мільйонер і екс-кандидат в нардепи від "Оппоблоку".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися