Світлична привернула увагу Ради Європи до забезпечення прозорості місцевих виборів в Україні

Народний депутат інформуватиме європейські інституції про дії влади та рівень забезпечення законності на місцевих виборах

Народний депутат Юлія Світлична прийняла участь в онлайн засіданні керівництва Конгресу регіональних влад Ради Європи. Так, політики поговорили про Україну та співпрацю з європейськими партнерами. Варто зазначити, що Світличній вдалося отримати підтримку з боку європейских партнерів.

Окремим питанням порядку денного нардеп з Радою Європи розглядали законність та прозорість політичних процесів під час місцевих виборів.

"З боку РЄ місцевим виборам в Україні буде особлива увага!", - зауважила Світлична.

Юлія Олександрівна також пообіцяла, що як віцепрезидент Палати регіонів Конгресу РЄ та член Моніторингового комітету буде особисто інформувати європейські інституції про дії влади та рівень забезпечення законності на місцевих виборах. 

"Представники всіх політичних партій без сумніву можуть в цьому питанні на мене розраховувати", - запевнила Світлична.

Нагадаємо, Юлія Світлична представила свою сформовану команду, яка разом з її блоком "Разом!" піде на прийдешні місцеві вибори. До нардепу приєдналися провідні харківські медики, вчені, культурні і громадські діячі, аграрії, промисловці, військові, волонтери, а також антикорупціонери.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися