«Обов'язково приїду до вас і запитаю про ваші незадекларовані доходи». Сосницький відповів Кучеру на звинувачення щодо мітингу біля ХОДА

Голова ГО "Антикорупційний блок учасників АТО" відповів на випад губернатора Кучера в його бік

Антон Сосницький, голова громадської організації "Антикорупційний блок учасників АТО", яка ввечері 23 січня провела під будівлею ХОДА акцію протесту, заявив, що теза про необхідність встановити безпеку на дорогах регіону є його громадянською позицією. Відповідний пост він опублікував у Facebook.

Таким чином Сосницький прокоментував слова губернатора Олексія Кучера, який напередодні звинуватив активіста в тому, що акція протесту біля ХОДА була спеціально влаштованої провокацією.

"Для мене дивно і сумно, що голова облдержадміністрації приділяє свою увагу моїй скромній персоні, але зовсім обійшов увагою ту страшну ситуацію, яка склалася сьогодні на наших дорогах", - написав Сосницький.

Активіст звернув увагу на те, що кримінальне провадження стосовно водія автомобіля на іноземних номерах, який 23 січня днем збив на смерть пішохода, було відкрито тільки вночі, але в той же час кримінальне провадження стосовно акції протесту біля будівлі ХОДА було відкрито протягом години.

Також Антон Сосницький підкреслив, що акція біля стін облдержадміністрації не була спонтанним поривом душі або провокацією, а його щирою громадянською позицією.

"Припиніть базарні розборки і займіться справами... Я обов'язково приїду до вас і запитаю: про ваші незадекларовані доходи; про порушення фінансування вашої передвиборної кампанії (відповіді з НАЗК вже на руках); про вартість ваших біткоїнів; про незадеклароване майно вашої дружини; про те, яким чином син вашого спонсора став керівником апарату ХОДА; і ще багато інших незручних питань", - звернувся Сосницький до Кучера.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що вечером 23 січня під будівлею ХОДА активісти вимагали у керівництва області встановити безпеку на дорогах області.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися