Скандал у прямому ефірі: глава Харківської ОДА Кучер вилаявся на депутатів обласної ради (відео)

Запеклу суперечку зав'язався з заступником голови Харківської облради Володимиром Скоробагачом

Сьогодні, 15 жовтня, в Харкові відбулася чергова сесія облради. Депутати обговорювали питання боротьби з коронавірусом. Так, під час прямого ефіру губернатор Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер поскандалив з депутатами облради, передає Depo.Харків.

У виданні пишуть, що запекла суперечка зав'язалася з заступником голови Харківської облради Володимиром Скоробагач. Він, звертаючись до заступника голови Харківської ОДА, керівника штабу з протидії коронавірусу Тараса Пастуха, сказав: "Чому ви не скажете, що сьогодні вранці давали на "швидку" тільки 8 ліжок для прийняття? У нас просто катастрофічна ситуація, викликана, я вважаю, саме роботою Департаменту охорони здоров'я. Кисню немає. Що ви збираєтеся робити? Куди везуть людей? Людей залишають вдома, хворих, з двостороннім запаленням легенів".

Скоробагач зазначив, що людям потрібна допомога прямо зараз, а не в майбутньому.

"Робота провалена, однозначно. І все, що ви говорите в майбутньому робитимете, - це все херня чистої води. Відписка. Я вважаю, що потрібно вживати рішучих заходів, створити штаб. Нехай його очолить губернатор нашої області", - сказав Скоробагач, звертаючись до Пастуха.

Після цього слово взяв Кучер і звернувся до Скоробагача: "Херню це ви зараз городите. Тому що ніяких немає абсолютно конкретних прикладів, які б говорили про те, що у нас в департаменті хаос. Конкретні прошу приклади. Що ви робили 5 років, щоб була інша ситуація? Ніхера не робили разом з Булахом напару. Тепер ви починаєте тут комусь пред'являти претензії", - підвищеним тоном сказав Кучер.

Після цього Скоробагач встав з місця і підійшов до Кучера. Розмова перейшла на крики. Далі Кучер назвав трутнем депутата Харківської облради Дмитра Булаха. Суперечку вдалося погасити голові облради Сергію Чернову.

Раніше повідомлялося, що глава Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер запустив на YouTube рекламу з церемонії прощання із загиблими під час аварії Ан-26 під Харковом. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися