В останній день осені в Харкові назвуть дату першої сесії нової обласної ради

Засідання виборчої комісії призначено на 17:00 30 листопада

У Харкові обласна виборча комісія сьогодні ввечері, 30 листопада, назве дату першої сесії новообраного Харківської обласної ради. Про це повідомив член Харківської обласної виборчої комісії Олександр Коновал, пише Depo.Харків.

За інформацією комісії, засідання, під час якого призначать дату першої сесії Харківської обласної ради в новому складі, відбудеться сьогодні, 30 листопада, о 17:00.

У коментарі виданню член Харківської обласної виборчої комісії Олександр Коновал заявив, що сьогодні повинні домовитися з приводу дати проведення першої сесії. Коновал вважає, що перша сесія Харківської обласної ради нового скликання відбудеться у другій декаді грудня.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Харківська міська територіальна виборча комісія втретє оприлюднила список депутатів, обраних до Харківської міської ради за результатами виборів 25 жовтня 2020 року. Список складається з 84 прізвищ і оформлений він відповідно до протоколу про результати виборів депутатів від 25 листопада. Цей протокол міська ТВК прийняла після скасування попереднього, 14 листопада.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися