З'явився новий список депутатів Харківської міської ради

Харківська ТВК опублікувала його втретє

Харківська міська територіальна виборча комісія втретє оприлюднила список депутатів, обраних до Харківської міської ради за результатами виборів 25 жовтня 2020 року. Про це йдеться на сайті мерії.

Список складається з 84 прізвищ і оформлений він відповідно до протоколу про результати виборів депутатів від 25 листопада. Цей протокол міська ТВК прийняла після скасування попереднього, 14 листопада.

Кількість і імена не змінилися. У списку - ті ж прізвища, що міська комісія публікувала вже двічі до і після рішень суду.

Відповідно до закону обрані депутати протягом двадцяти днів з дня офіційного оприлюднення результатів місцевих виборів повинні подати документи на реєстрацію в територіальну виборчу комісію. Вибрані одночасно у два місцевих ради повинні вибрати, від якого мандата відмовитися.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, колишній г лава ХОДА Олексій Кучер витратив майже $ 25 000 (~ 704 тис. грн) на рекламу в соціальних мережах під час своєї передвиборчої кампанії на пост мера Харкова. Про це йдеться в дослідженні руху "Чесно". Працівники громадської організації проаналізували рекламу з особистих сторінок кандидатів. На перше місце потрапила кандидат від "Слуги народу" на пост мера Києва Ірина Верещук, в якій пішло на просування себе $ 68,9 тис. (~ 1940000 грн). На друге місце з величезним відривом потрапив претендент на пост львівського мера Ігор Васюник. Самовисуванець витратив $ 26,6 тис. (~ 749 тис. грн). На третьому місці Віталій Кличко з $ 26,4 тисячі (~ 743 тис. грн). Олексій Кучер потрапив на четверте місце серед лідерів. Його розтрати склали $ 24,7 тис. (~ 696 тис. грн).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися