Нова глава ХОДА почала знайомитися з підлеглими

Серед ключових напрямків Тимчук назвала боротьбу з COVID в регіоні і бюджет на наступний рік

Нова глава Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук почала знайомитися зі співробітниками ХОДА. Про це 30 листопада повідомив заступник голови Харківської ОДА Тарас Пастух.

"У нас вчора відбулася досить коротка ознайомлювальна зустріч. Але оскільки сьогодні ще виконує обов'язки голови обласної держадміністрації Олексій Кучер, відповідно, сьогодні відбудеться, я так думаю, розпорядження, далі буде припиняти свої повноваження", - зазначив Пастух.

Серед ключових напрямків Тимчук назвала боротьбу з COVID в регіоні та бюджет на наступний рік, зазначив заступник голови ХОДА.

"Почули про таких два-три ключові пріоритети, які вона для себе визначила. Очевидно, що це сьогодні COVID, бо область сьогодні демонструє позитивну динаміку, але на цьому не треба зупинятися, цей темп потрібно закріпити. Сьогодні це питання №1. Ну і друге, ми прекрасно розуміємо, що завершується останній місяць бюджетного року і нам зараз потрібно пройти виклики - це формування нової обласної ради та прийняття бюджету на наступний рік", - резюмував Пастух.

Довідка "Коментарів": Айна Тимчук народилася в 1973 році в місті (тепер Дніпро). У 1995-му закінчила Дніпропетровський державний університет за спеціальністю "Управління трудовими ресурсами", а у 2004 році - Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю "Державне управління". Тимчук має ряд державних нагород. У травні 2019 тодішній президент Петро Порошенко нагородив, серед інших, Айну Тимчук орденом княгині Ольги III ступеня - "за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм". Крім цього чиновниця має почесне звання "Заслужений економіст України" (2008 рік).

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Президент України Володимир Зеленський призначив новим губернатором Харківської області Айну Тимчук.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися