З'явилося перше розпорядження нової глави ХОДА (документ)

З 1 грудня Айна Тимчук стала новим губернатором Харківської області

У Харківській обласній державній адміністрації з 1 грудня з'явився новий глава. Їм стала Айна Тимчук. Розпорядження про це з'явилося на сайті ХОДА.

"Згідно з указом Президента України від 27 листопада 2020 року №522 / 2020" Про призначення А.Тимчук головою Харківської обласної державної адміністрації "приступаю до виконання повноважень голови Харківської обласної державної адміністрації з 1 січня 2020", - сказано в документі, який підписала сама Тимчук.

picture

Нагадаємо, колишній голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер офіційно пішов у відставку. Він зазначив, що президент вирішив зберегти баланс в регіоні та побажав своїй наступниці Айні Тимчук успіху. При цьому Кучер не виключає того, що піде працювати до Києва.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, президент України Володимир Зеленський призначив новим губернатором Харківської області Айну Тимчук.

"Під час зустрічі в Офісі Президента Володимир Зеленський вручив Айні Тимчук службове посвідчення та побажав успіхів у роботі на посту. Президент висловив сподівання, що регіон досягне нових ступенів розвитку", - йдеться в повідомленні пресслужбb Офісу президента України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися