Харківська міськрада змінила порядок доступу громадян на сесії

Поки в Україні карантин будуть діяти нові правила

Харківська міська рада сьогодні, 2 грудня, змінив порядок доступу на пленарні засідання всім громадянам, які не є депутатами. Про це повідомляє Суспільне.

Положення, за яким охочі могли попередити про свій прихід і пред'явити паспорт з відміткою про реєстрацію в місті Харкові, прибрали. Депутати внесли нові пункти регламенту.

"Доступ до пленарних засідань міської ради здійснюється відповідно до чинного законодавства і в разі потреби визначається окремим рішенням міської ради", - сказано в новій редакції документа.

Крім того, в регламенті з'явився пункт про карантин.

"У період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, доступ громадськості до пленарних засідань міської ради здійснюється з урахуванням карантинних обмежень", - сказано в тексті.

У попередній редакції регламенту на сесіях не можна було користуватися мобільними телефонами, в новій - заборони немає. Можна просто ввімкнути режим "без звуку".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, харківські депутати VII скликання 2 грудня змінили регламент сесій і ввели нову посаду головуючого. Зміни підтримали під час останнього засідання старого ради народних обранців. Зміни до регламенту підтримали 53 депутати, 7 проголосували "проти", ще 3 утрималися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися