У день першої сесії Харківських депутатів під міськраду прийшло багато незадоволених (фото)

На акції присутні ветерани АТО / ООС, люди, які вимагають закрити Коксохім, патріотичні сили та багато інших

У Харкові перед першою сесією новообраних депутатів VIII скликання під мерією на площі Конституції, 7 зібрався великий пікет. Будівля охороняється посиленими нарядами поліції, передає Суспільне.

На акцію протесту прийшли ветерани АТО / ООС, люди, які вимагають закрити Коксохім, патріотичні сили.

Початок сесії призначено на 10:00 ранку. Депутати почали збиратися в залі раніше.

Засідання почалося із запізненням на 3 хвилини, передає Telegram-канал "ВЕХА".


Перед центральним входом до міської ради - кордон поліції, автомобілі правоохоронців.

Патріотичні організації привезли під будівлю смітник, на який наклеєні фотографії членів "ОПЗЖ" і "Партії Шарія".

Нагадаємо, У команді Геннадія Кернеса заявили, що мер Харкова не буде присутній на засіданні Харківської міської ради, яке йде сьогодні, 9 грудня. Про це повідомив директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко. "Швидше за все, його не буде ось на цьому засіданні міської ради. Він не встигне. Звичайно, йому вже набагато краще, ніж було. І, думаю, має право сказати, що чекаємо повернення найближчим часом. Ми ж чекали засідання в районі 20- го числа, але його призначили на більш ранній термін. Тому, шансів на присутність на першому засіданні фактично 0%", - розповів Сидоренко.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківська міська рада 2 грудня змінив порядок доступу на пленарні засідання всім громадянам, які не є депутатами. Положення, за яким охочі могли попередити про свій прихід і пред'явити паспорт з відміткою про реєстрацію в місті Харкові, прибрали. Депутати внесли нові пункти регламенту. "Доступ до пленарних засідань міської ради здійснюється відповідно до чинного законодавства і в разі потреби визначається окремим рішенням міської ради", - сказано в новій редакції документа.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися