Аваков провів нараду в Харківській області: про що говорили силовики

Силовики Харківської області зустрілися з Аваковим і обговорили ряд важливих питань

Арсен Аваков провів зустріч з силовиками Харківської області. Під час координаційної наради були визначені стратегічні завдання на 2021 рік у сфері правоохоронної діяльності. При цьому міністр МВС заявив, що одним із стратегічних напрямків визначено програму тотальної боротьби з вуличною наркоманією.

"Я хочу, щоб в Харківській області була оголошена тотальна війна вуличній наркоманії. Я закликаю всі силові структури, від дільничних поліцейських і кіберполіції до прокуратури і прикордонників, почати нещадну війну в усіх напрямках поширення цієї зарази!", - заявив Арсен Аваков.

Виконуючий обов'язки міського голови і секретар міської ради Харкова Ігор Терехов звернув увагу, що проблема вуличної наркоманії та поширення наркотиків і психотропних препаратів в навчальних закладах є ключовим питанням, яке турбує всіх харків'ян. Він також зазначив, що міська влада зі свого боку готова взяти найактивнішу участь в реалізації цієї програми.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук закликала розробити обласну програму по боротьбі з вуличною наркоманією, яка буде затверджена Харківською облрадою і дасть можливість скоординувати зусилля на всіх рівнях державного управління.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", в Харкові правоохоронці викрали главу циганської громади і зняли це на відео, щоб зловити злочинців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися