Харків'яни втратили віце-мера: що сталося

Своє рішення Дробот пояснив смертю Геннадія Кернеса, якого вважав учителем

Олег Дробот звільняється з посади заступника міського голови з питань цифрової трансформації. Про це Дробот написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я йду з позиції віце-мера. Складаю повноваження. Ключовою причиною прийняття такого рішення є відхід з життя моєї близької людини, вчителя і мотиватора, мера нашого міста Геннадія Кернеса. Саме він запропонував мені 8 років тому вийти з бізнесу і "попрацювати для людей". Він прищепив мені любов до нашого міста, бажання його розвивати і допоміг мені реалізувати мою велику кар'єрну амбіцію, зробив мене своїм заступником. Вдячний за все", - написав Дробот.

В органах влади чоловік працює з 2015 року. Спочатку 35-річний харків'янин був радником міського голови, потім очолював Департамент реєстрації, а останні 14 місяців - займав посаду віце-мера.

У своїй публікації чиновник подякував секретаря міськради Ігоря Терехова за те, що той "взяв на себе відповідальність в складний період". Дробот також назвав його гідним продовжувачем справи померлого мера і пообіцяв допомагати в подальших проектах.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", в центрі Харкова палять фаєри, вимагаючи відставки Авакова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися