Бунт на кораблі: депутати Харківщини рішуче не згодні з новими тарифами

Депутати Харківщини збираються протидіяти підвищенню тарифів

Депутати Харківської області не згодні з підвищенням тарифи і збираються протидіяти ситуації, що склалася.

"Депутати Золочівського та Кегичівського сільських рад написали звернення до Президента, Верховної Ради, Кабміну та іншим відомствам з вимогою відзначити законопроект про підняття тарифів і переглянути ціноутворення на них", - повідомляє канал ВЕХА. Цілком ймовірно, депутати масово пишуть звернення.

picture

"Депутати Дергачівської ОТГ написали звернення до Президента, Верховної Ради, Кабміну та іншим відомствам з вимогою відзначити законопроект про підняття тарифів і переглянути ціноутворення на них", - сказано в коментарі до викладених фотографій.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", під Харковом комунальників оштрафували на велику суму. Антимонопольний комітет України оштрафував КП "Балаклійський Жилкомунсервіс" на 207 тисяч гривень за порушення закону "Про захист економічної конкуренції".

Комітет встановив, що підприємство зловживає монопольним становищем на ринку послуг з вивезення побутових відходів. Зокрема, КП включило завищений розмір витрат в тарифи.

Також видання "Харків.Коментарі" повідомляло, що депутати розповіли, скільки планують витратити на прибирання адміністративних будівель Харкова.



учитель

15 січня 2021, 18:25

изя, ты сам то понял,что написал? Ну ты и грамотей.Назад в первый класс грамматику изучать.

прокурор

15 січня 2021, 06:39

Нужно с Путиным договариваться тогда газ по 3,50 грн будет, а так вся надежда на (незалежність) мать ее в- -б.

изя

14 січня 2021, 22:17

комуналка должна стоить своего а как вы хотели комунальщикам нада платить зарплату с чего с тарифов.так что сидить у то молча да и всё.я плачё за комуналку 4000 гривен и не плачу.работаю простым слесарем в жкх.

изя

14 січня 2021, 22:14

да нормальные тарифы платить можно.даже я сказал бы выше нада ещё.пойдёт.окей.чё там опратистовывать делать у то не чего вам.

Анатолий

14 січня 2021, 22:13

Ребята! Что бы добиться желаемого, письмами, просьбами, предложениями это всё бес толку. Дорогие Харьковчане, земляки. Вы самое умное общества во всей Украине, генетика своё берёт. Сколько нами можно манипулировать? Мы не театральные куклы, мы люди и должны заставить нас уважать в конце концов. Включаем мозги и принимаем меры.

евгений

14 січня 2021, 22:02

если это правда, и не популизм, то молодцы

Наталья

14 січня 2021, 21:51

молодцы депутаты, спасибо

Наталья

14 січня 2021, 21:50

Молодцы депутаты, спасибо

Дед Миха

14 січня 2021, 17:25

Да охренели совсем!

Тимур

14 січня 2021, 11:11

Молодцы!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися