Терехов запевнив, що тарифи на гарячу воду та опалення не підіймуть: Як відреагував Шмигаль

Денис Шмигаль уточнив, що Терехов має право не підіймати тарифи в Харкові

Ігор Терехов має право не підіймати тарифи на опалення і гарячу воду для людей. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в ефірі програми "Сніданок з 1 + 1".

"Дійсно, це - децентралізація. Комунальні тарифи на тепло і гарячу воду, їх встановлення і регулювання знаходяться в компетенції місцевих органів, тому очільники міст виступають ініціаторами зміни тарифів на тепло і гарячу воду. Якщо очільники Харкова і Києва не змінюють тарифи, які сьогодні встановлені на теплопостачання і гаряче водопостачання, це чудово для людей, тарифи зафіксовані, вони не міняються", - підтримав ініціативу Терехова Шмигаль.

Однак прем'єр-міністр уточнив, що в економіці за собівартість продукту завжди хтось повинен платити: або люди, або місцевий бюджет. І коли буде рости економічна основа для збільшення цих тарифів, а вони не будуть збільшуватися, значить, це буде компенсувати місцевий бюджет.

Раніше Терехов заявив, що тарифи для городян на опалення і гарячу воду підійматися не буду т. Вони залишаться на рівні 2018 року.




александр

19 січня 2021, 13:38

шмыкаль козел и недоумок

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися