"Люди, які вкажуть на перевірку підписи Кернеса, повинні будуть вибачитися", - Терехов

Секретар Харківської міськради наполягає на перевірці електронного підпису покійного мера міста

Секретар Харківської міськради Ігор Терехов заявив, що електронний підпис Геннадія Кернеса обов'язково пройде перевірку на справжність. Про це він сказав 19 січня в інтерв'ю "7 каналу" і "Simon".

"Я хочу приєднатися до тих, хто цю перевірку просить. Ми абсолютно нормально до цього ставимося. Все абсолютно зроблено за законом, все абсолютно легітимно. Хто, як не я, перший зацікавлений в тому, щоб ця перевірка пройшла, щоб компетентні органи зробили висновки. І я абсолютно впевнений, що коли закінчиться ця перевірка, ті люди, які її ініціювали, повинні будуть перед усіма вибачитися і сказати про те, що вони були неправі", - заявив Ігор Терехов.

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу  пішов з життя міський голова Харкова   Геннадій Кернес. Його будуть ховати 23 грудня. О 7:00 буде відспівування мера в Благовіщенському соборі. Триватиме церемонія 40 хвилин. Далі труну доставлять в Оперний театр, де з 9:00 до 13:00 всі охочі зможуть попрощатися з Геннадієм Кернесом.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківському міському голові Геннадію Кернесу, збираються дати звання почесного громадянина. На честь Кернеса назвуть один із проспектів і поставлять пам'ятник. На думку Терехова, Кернес зробив такий внесок у розвиток в міста, якого не робив жоден мер, тому гідний увічнення. Це питання винесено на порядок денний для депутатів міськради.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися