Все-таки Кернес був у комі, з якої його виводили місяць, - Фукс

Мер Харкова після того, як прийшов до тями, спочатку не розумів, де знаходиться

Покійний мер Харкова Геннадій Кернес цілий місяць виходив з коми. Про це розповів його близький друг, бізнесмен Павло Фукс у великому інтерв'ю виданню "Українська правда".

"Спочатку виводили на пів години, опускали ліки, він прокидався. Лікарі говорили, що йому не можна різко повертатися - зараз почне лунати, кричати", - зазначив Фукс.

Він додав, що коли Кернес прокинувся в "Шаріте", то взагалі не міг зрозуміти, як там опинився. Пізніше він прийшов до тями та навіть дивився телевізор.

Також Фукс розповів, що після реанімації Кернеса перевезли в палату, де лікувався поляк, з яким він і спілкувався. У листопаді Кернес був бадьорий, але пізніше у нього відмовила нирка і почало боліти серце.

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу  пішов з життя міський голова Харкова   Геннадій Кернес. Його будуть ховати 23 грудня. О 7:00 буде відспівування мера в Благовіщенському соборі. Триватиме церемонія 40 хвилин. Далі труну доставлять в Оперний театр, де з 9:00 до 13:00 всі охочі зможуть попрощатися з Геннадієм Кернесом.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківському міському голові Геннадію Кернесу, збираються дати звання почесного громадянина. На честь Кернеса назвуть один із проспектів і поставлять пам'ятник. На думку Терехова, Кернес зробив такий внесок у розвиток в міста, якого не робив жоден мер, тому гідний увічнення. Це питання винесено на порядок денний для депутатів міськради.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися