"Вони дуже в поганих (відносинах) були", - Фукс розповів про відносини Кернеса з колишнім мером Харкова

Друг Харківського мера розповів, як він умовив Добкіна зняти свою кандидатуру на виборах

У покійного мера Харкова Геннадія Кернеса були дуже погані відносини з колишнім мером Харкова Михайлом Добкіним. Про це розповів його близький друг, бізнесмен Павло Фукс у великому інтерв'ю виданню "Українська правда".

Фукс розповів, що псується дружба Добкіна і Кернеса початку після замаху на останнього.

"У них були якісь розбіжності в бізнесі ... Вони дуже в поганих (відносинах) були. Ось, я думаю, після Геніного поранення щось в них відбулося і вони взагалі не спілкувалися", - зазначив бізнесмен.

Також, Павло Фукс розповів, як у нього вийшло умовити Михайла Добкіна зняти свою кандидатуру з виборів в мери Харкова в 2020 році.

"Він мені каже:" Я йду ". Я йому кажу: "Куди ти йдеш? Там людина лежить, а ти все одно програєш. Ти у Гени відтягнеш 5% і все". Він мені відповідає: "Ні, ну я йду, на випадок, якщо з ним щось трапиться". Я йому кажу: "Міш, ну якщо ти хлопець порядний, ти не можеш йти". І він написав заяву. Просив, щоб я домовився з Оксаною, дружиною Гени - вона не хотіла з ним розмовляти, знаючи все про конфлікт - про зустріч. Вона його вислухала. Він все зробив, як обіцяв ", - додав Фукс.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, покійний мер Харкова Геннадій Кернес цілий місяць виходив з коми. Про це розповів його близький друг, бізнесмен Павло Фукс у великому інтерв'ю виданню "Українська правда". "Спочатку виводили на пів години, опускали ліки, він прокидався. Лікарі говорили, що йому не можна різко повертатися - зараз почне лунати, кричати", - зазначив Фукс. Він додав, що коли Кернес прокинувся в "Шаріте", то взагалі не міг зрозуміти, як там опинився. Пізніше він прийшов до тями і навіть дивився телевізор.




Дед Миха

23 січня 2021, 07:32

Фукс - Фокс! Все.

Хора

23 січня 2021, 05:41

Фукс, падлюка, он давно уже предал Кернеса. Вот только как Гена со своей чуйкой этого не понял? Фуксу не привыкать предавать , для него важнее денег нет ничего.

Татьяна

23 січня 2021, 04:58

Арина, Нифига там не видно. Это просто фото. По сравнению с Кернесом, это ни о чем. Сумасшедшее, больное ни о чем. Кернеса он не заменит...

5

21 січня 2021, 20:52

Ф когда Добкин был мэром Харьков?

Аваков

21 січня 2021, 15:59

Фукс - главный предатель Гепы. !Акелла промахнулся, когда выбрал себе "правую руку" Фукса!

Арина

21 січня 2021, 14:34

Любовь к тому или иному городу обусловлена чувствами, которые в нем пришлось испытать, а не самим городом. Город становится миром, когда ты любишь одного из живущих в нем. Процветания Харькову!!

Арина

21 січня 2021, 13:48

На фото видно - после меня " он"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися