Світлична заявила, що Верховна Рада живе в світі, відірваному від реальності

У Верховній Раді хотіли прийняти законопроєкт, який повинен був збільшити державні мита за нотаріальні дії

Народний депутат України Юлія Світлична відреагувала на законопроєкт, які передбачають збільшення державного мита за нотаріальні дії. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Так, наприклад, держмито за засвідчення підпису пропонується збільшити в 500 разів, а за засвідчення копії документу - в 100 разів! За кожен підпис та за кожну копію! Держмито на оформлення заповітів хочуть підняти в 300 разів! І так далі. Складається враження, що хтось живе в паралельному світі, повністю відірваному від реалій і сьогоднішніх можливостей людей. Категорично проти, і наполягатиму на виключенні таких проєктів з розгляду. Сподіваюсь, всі фракції підтримають такий підхід.", - написала Юлія.

Відзначимо, що законопроєкт про збільшення розмірів держмита та, як наслідок, подорожчання вартості нотаріальних дій вже відхилили та відправили на перегляд. За законопроєкт голосували більшість "Слуг", а також депутатська група "Довіра". Категорично проти були в ОПЗЖ, а решта партій утрималися від голосування. Детальніше ознайомитися з результатами можна на сайті Верховної Ради України.

Нагадаємо, Юлія Світлична назвала представників харківської міськради смішними людьми та маніпуляторами, які не хочуть проводити позачергові вибори міського голови Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися