Неоднозначний політик з Харкова назвав Зеленського "Наполеончиком" (ВІДЕО)

Рабінович заявив, що Зеленський зрадив Україну

Український політик Вадим Рабінович жорстко розкритикував президента України Володимира Зеленського, за те, що він закрив телеканали "112 Україна", NewsOne, ZIK. Відповідну заяву якраз і опублікував телеканал 112 Україна.

"Фашизм сьогодні прийшов в зеленому вигляді ... Якийсь Наполеончик вирішив, що він може керувати країною. Він на другий термін йде. Так ти перший добудь", - сказав Рабінович.

Також чиновник заявив, про те, що сьогодні вночі 3 січня створили групу з 20 осіб, які будуть нападати та вбивати журналістів і депутатів. За словами Рабіновича головним в цій групі буде Стерненко.

"Вбивати можна - Зеленський дозволив! Бити журналістів можна - Зеленський дозволив! Закривати канали та рот людям можна - Зеленський дозволив! А тепер і вбивати можна - Зеленський дозволив! Так я ось хочу передати Зеленському: багато таких було та закінчили всі однаково. Ти зрадив народ України закінчиш так само ", - пригрозив Зеленському Рабінович.


Нагадаємо, Вадим Рабінович лідер проросійської політичної сили, партії "кума Путіна". Ще за часів СРСР Рабіновича заарештовували за розкрадання державних коштів в особливо великих розмірах.

Раніше "Коментарі" розповіли, що президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 2 лютого 2021 про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та його медіахолдингу. У рішенні йдеться і про закриття телеканалів "112 Україна", NewsOne, ZIK.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися