Партія Геннадія Кернеса залишить собі його ім'я

"Блок Кернеса" не буде прибирати ім'я градоначальника зі своєї назви

"Блок Кернеса - Успішний Харків" не змінить своєї назви, не дивлячись на смерть свого лідера. Про це заявив в.о. мера Ігор Терехов на партійній конференції.

"Як ми розвивали місто Харків, так ми його і будемо розвивати. Як називалася партія" Блок Кернеса - Успішний Харків ", так вона і буде називатися. Нічого міняти ми не маємо наміру. Так, не стало нашого лідера, що не стало людини, навколо якого ми всі були об'єднані. Ну, так сталося, так життя розпорядилося. Але ми повинні продовжувати чітко той курс, який був закладений ", - розповів виконавець обов'язків Харківського міського голови Ігор Терехов.

Відзначається, що в президії на партійній конференції сиділи Кирило Кернес, Віталій Панов, Олександр Новак та Вікторія Китайгородська. Також в залі були присутні депутати обласної та міської фракцій Блоку Кернеса Тетяна Чечетова-Терашвілі, Надія Тимофеєва, Світлана Горбунова-Рубан, Олег Каратуманов, Неллі Казанжіева, Роман Нехорошков, Володимир Тупіцин та ін.

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його поховали 23 грудня на Алеї почесних харків'ян міського кладовища №2 по вулиці Пушкінській.




phil

24 лютого 2021, 21:09

Добрый день, Я voorhees philip, я хочу добросовестно инвестировать в ваш бизнес. У меня есть собственный капитал для прибыльных инвестиций. Я также предлагаю частные коммерческие и личные ссуды с очень низкой годовой процентной ставкой от 3% в течение периода погашения в течение года в любую часть мира. Максимальная сумма финансирования составляет 100 миллионов долларов США. ПОЧТА:[email protected] WhatsApp: 393511788587 СПАСИБО VOORHEES ФИЛИПП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися