Терехов заявив, що підприємці ринку "Барабашова" не постраждають (ВІДЕО)

Добкін заявив, що міськрада готує рейдерське захоплення "Барабашова"

Секретар міськради Ігор Терехов розповів, що буде з підприємцями на ринку Барабашова. Подробиці він розкрив на сесії Харківської міськради, яка проходила 24 лютого.

"Всіх лякають, що місто зараз забере землю, і виженуть підприємців. Офіційно, перед усіма заявляю: жоден підприємець не постраждає. Ніяких поборів, ніякої корупції, яка зараз там процвітає, ми не допустимо. Для підприємців буде організовано нормальні торговельні місця, комфортне обслуговування, сміття буде вивозитися за договорами з нашим комунальним підприємством. Ми сьогодні беремо відповідальність, що кожен підприємець буде мати нормальне торгове місце і платити нормальні гроші в бюджет міста. Чесні, справедливі, все буде чітко і легально ", - сказав Ігор Терехов.


Також на сесії надали стан земельних ділянок на території Барабашово. Червоним кольором виділені 39 гектарів землі, яку довгий час використовують без документів. Такі ділянки складають 52% від загальної площі ринку. Заштриховані - ділянки з самовільними забудовами. І блакитним пунктиром вказана запроектована дорога.

a0mN48IK9rNgR3Axll3tKEdCi.jpg

Перед виступом Терехова, 23 лютого, Михайло Добкін заявив, що в Харкові міськрада готує рейдерське захоплення торгового центру "Барабашова"

"Розбираючи з юристами порядку денного майбутньої сесії Харківської міськради, я натрапив на цікаві проєкти рішень. Детально вивчивши, що пропонують прийняти депутатам в розділі земельних питань, прийшов до висновку, що готується рейдерське захоплення ТЦ" Барабашова ", - написав політик.

Нагадаємо, третя сесія Харківської міськради почалася з бійки та мітингів. Спочатку Голова фракції ОПЗЖ Андрій Лесик вийшов до трибуни з виступом, яке почав російською мовою. Із залу стали вимагати від нього говорити українською, депутат відмовився, після чого йому почали скандувати "Ганьба". У своїй промові Лесик заявив, що у 2014 році відбувся не Майдан, а державний переворот, після чого почалася бійка. Вже після цього почалася бійка з представниками партії Шарія. Секретар міськради Ігор Терехов надав слово представникам партії Шарія, які записалися на виступ. Члени цієї фракції почали розгортати перед трибуною банер з написом Ні політичним репресіям. Після цього до них підбігли близько 10 осіб і почали відтісняти їх. Зав'язалася бійка.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися