У Харкові члени різних фракцій висловилися про Айну Тимчук: Одні нічого не помітили, а інші похвалили

У фракціях "Європейська солідарність" та "Слуга Народу" підтримали Айну Тимчук

Про голову Харківської обласної державної адміністрації Айну Тимчук висловилися члени різних політичних сил. Відповідні коментарі взяли кореспонденти МГ Об'єктив.

Член фракції "Блок Кернеса-Успішний Харків" в Харківській облраді Сергій Чернов позитивно ставиться до Тимчук. Попри це він вказав на її недопрацювання:

"Айна системна людина. Вона прекрасно знає апаратну роботу. Єдине, що я хотів би сказати: місяцями не визначаються заступники голови державної адміністрації, голови районів, дуже довго йде узгодження керівників департаментів облдержадміністрації, а також не призначено ні один керівник районної державної адміністрації".

Керівниця фракції "Блок Світличної "Разом!"" Вікторія Белявцева вважає, що оцінювати роботу голови облдержадміністрації поки рано:

"Мені складно це оцінювати, адже особливих зрушень ми ще не бачили. Можливо це тимчасово. Можливо, щось заважало. Але сьогодні ми приймаємо на сесії дуже важливі рішення. І подивимося, як вони будуть працювати надалі".

Член партії "Опозиційна платформа - За життя" Ігор Райнін не помітив ніяких зрушень:

"100 днів - це дуже багато. Я можу сказати, що коли я працював головою обласної державної адміністрації, раз ви це згадали, то був призначений 4 лютого, а 11 лютого на засіданні Кабінету міністрів у присутності всього складу уряду доповідав про стан справ. І не просто доповідав, а доповідав, що зроблено ".

Представник фракції "Слуга Народу" Роман Семенуха навпаки підтримав Тимчук та подчернул, ніж вона зараз буде займатися:

"При всій повазі до попередників, сьогодні будь-який би не прийшов до керівництва Харківської області, доведеться відновлювати інституційну спроможність департаментів, управлінь і саме на це зараз спрямовані зусилля. По-друге, є величезна кількість початих, на різних стадіях, об'єктів будівництва ".

Також Тимчук підтримав й голова фракції "Європейська солідарність" Олександр Скорик:

"Я бачу, що складно їй працювати, бо не повністю укомплектовані департаменти та є по деякім департаментам певні проблеми. Але взагалі вважаю її роботу задовільною".

Нагадаємо, 25 листопада Кабмін підтримав призначення 47-річної Айни Тимчук на посаду голови Харківської ОДА замість звільненого раніше Олексія Кучера.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися