Тимчук призначила собі заступника: Буде відповідати за освіту, науку та спорт

Депутат від партії "Слуга Народу" став заступником Айни Тимчук

На позачерговій сесії голова Харківської ОДА Айна Тимчук призначила депутата від партії "Слуга Народу" Романа Семенуха своїм заступником. Про це повідомили в пресслужбі ХОДА.

Відзначається, що новий заступник в Харківській обласній державній адміністрації буде відповідати за освіту, науку та спорт. Раніше громадський рух "Чесно" помістив Семенуха в першу двадцятку рейтингу самих доброчесних народних обранців.

Рішення Тимчук підтримала глава фракції "Слуга Народу" в Харківській обласній раді та перший заступник голови ОДА Тетяна Єгорова-Луценко.

"Як на мене, це продумане та зважене рішення голови ОДА Айни Тимчук. Посилення апарату професіоналами та професійними заступниками зробить тільки сильніше як команду глави ОДА, так і нашу партійну організацію. Перед нами стоять великі завдання, викликані, зокрема, й пандемією, які ми повинні вирішувати терміново. Тому переконана - тільки злагодженою командою професіоналів та спільними зусиллями нам все вдасться", - написала чиновниця.

Цікаво, що сьогодні Роман Семенухи підтримав Тимчук та розповів, чим вона збирається займатися.

"При всій повазі до попередників, сьогодні будь-який би не прийшов до керівництва Харківської області, доведеться відновлювати інституційну спроможність департаментів, управлінь і саме на це зараз спрямовані зусилля. По-друге, є величезна кількість початих, на різних стадіях, об'єктів будівництва".




Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися