Тимчасовий мер Харкова Ігор Терехов зізнався, в яких стосунках перебуває з Аваковим

Ігор Терехов розповів, що виконував роль неформального комунікатора між Аваковим і Кернесом

Весь час роботи на посадах заступника міського голови Харкова Геннадія Кернеса Ігор Терехов підтримував зв'язок з Арсеном Аваковим. Про характер своїх відносин з міністром внутрішніх справ України і про те, як опинився в команді Кернеса, Ігор Терехов розповів в інтерв'ю виданню "Бабель". Про це повідомляє "Регіон Ньюз".

Розповідаючи про свій перехід від Арсена Авакова на роботу до Геннадія Кернеса в 2010 році, Ігор Терехов згадує, що це сталося після розмови не стільки з Кернесом, скільки з Аваковим.

На пропозицію Кернеса Терехов відповів: "Не знаю, мені треба подумати. Ми тоді поговорили з Аваковим, який сказав, що ніякої політичної складової немає". І після цього Терехов прийняв пропозицію стати заступником Кернеса.

Терехов також розповів, що часто спілкувався з Аваковим, коли працював заступником Кернеса. Так, наприклад, він згадує про телефонну розмову з главою МВС в квітні 2014 року відразу після замаху на Геннадія Кернеса. Також, Ігор Терехов зізнається, що виконував роль неформального комунікатора між Аваковим і Кернесом.

Нагадаємо, що з грудня минулого року Ігор Терехов виконує обов'язки міського голови Харкова, але далеко не всі депутати Харківської міської ради вважають, що він зайняв цю посаду законно.

Раніше соратник Ігоря Терехова бізнесмен Павло Фукс в інтерв'ю "Українській правді" прямо сказав, що Терехов весь час підтримував і підтримує тісний зв'язок з Аваковим.

Про збереження відносин Терехова з Аваковим свідчать, за даними "Радіо Свобода", таємні візити нинішнього претендента на мерське крісло в Міністерство внутрішніх справ напередодні місцевих виборів 2020 року, нібито зафіксовані журналістами-розслідувачами.

Про тісний характер відносин між нинішнім главою МВС і тимчасовим мером Харкова Тереховим раніше писало "Регіон Ньюз" в статті "Вибори в Харкові. Чому харків'янам доведеться вибирати між Добкіним і Аваковим".



Алиса

14 квітня 2021, 11:15

Аваков это приговор всей стране,Кернес как мог ограждал Харьков от этого "монстра ",думаю харьковчане сделают правильные выводы !!!!!

Светлана

27 березня 2021, 18:09

А что кроме если этих двух никого нето? Желательно старую власть не выбирать. До выборов есть время присмоттреться

Александр

25 березня 2021, 14:38

Очень надеюсь, что харьковчане не совершат глупость, и Терехов так и останется "человеком Авакова", а не мэром Харькова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися