Харківська обласна рада припинила приймати громадян і закрилася на карантин

Працівникам заборонили спілкуватися один з одним, а депутатам - приходити на роботу

У Харківській обласній раді ввели карантинні заходи. Відтепер у закладі працюватимуть лише  працівники виконавчого апарату. Всіх інших перевели на дистанційну роботу. Про це йдеться у розпорядженні, опублікованому на сайті облради.

"Максимально перевести у режим телефонних, відеоконференцій або аудіоконференцій (дистанційне засідання, спілкування) проведення засідань постійних комісій обласної ради, а також пленарних засідань сесій обласної ради, ефірів, пресконференцій у Будинку рад і за його межами", - йдеться у повідомленні.

Також у розпорядженні рекомендується усім харківським депутатам обмежити фізичні контакти з працівниками виконавчого апарату, натомість - спілкуватися через інтернет онлайн, використовувати пошту та електронні засоби комунікації.

Усі працівники виконавчого комітету мають мінімізувати особисте спілкування один з одним, з депутатами та іншими працівниками.

Розпорядженням зупинено проведення обласною радою особистих прийомів громадян у громадській приймальні.

Крім цього, серед депутатів і працівників облради проводять епідеміологічне розслідування на предмет контактування з хворими на коронавірус. Такі заходи назвали превентивними щодо запобігання поширенню Covid-19 і пояснили їх збільшенням добового приросту хворих на коронавірус.

Нагадаємо, що Харківщина з 11 квітня перейшла до "червоної" зони карантину. Через це на території області було введено перелік додаткових обмежень.

"Коментарі" розповідали, що заборонили роботу спортзалів, закладів громадського харчування, непродовольчих ринків, проведення культурних, спортивних та інших масових заходів, навчання в стаціонарному режимі учнів 5-11 класів, наповнення громадського транспорту більше, ніж на 50%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися