Відеокамери зняли людей, які могли підпалити авто співробітникам «Часу Добкіна» (ФОТО)

У Харкові стежать за співробітниками видання "Час Добкіна"

У Харкові, 20 квітня співробітникам видання "Час Добкіна" підпалили автомобілі. Камери відеоспостереження зафіксували групу з трьох молодих хлопців, які стежили за працівниками видання. Відповідні фотографії опублікував на своїй сторінці в Facebook політтехнолог Володимир Єгоров.

За словами Єгорова, зловмисники намагалися дізнатися номер квартири, в якій проживали співробітники видання. Нагадаємо, після підпалу до під'їзду житлового будинку, біля якого підпалили автомобілі, принесли похоронні вінки, а на стіні написали загрози. Відомо, що власники автомобілів займаються адміністративними питаннями та дистрибуцією в виданні "Час Добкіна".

"Двоє молодих людей стояли біля під'їзду та не могли увійти. Зайшли вони в під'їзд разом з моїми колегами. Хлопці проживають на другому поверсі, куди і вирушили відразу по сходах. Непрохані гості (з фото) типу залишилися чекати ліфт, але, коли той приїхав, залишилися на місці. Потім піднялися на другий поверх, вивчити, куди ж зайшли мої люди. Потім вивчили і третій поверх. Їх третій "колега" в цей час стояв на вулиці та зайшов в під'їзд з одним з мешканців. В результаті ніхто з цієї трійці нікуди не поїхав і ні в яку квартиру не зайшов, покрутилися, подивилися - та пішли", - написав Володимир Єгоров.

Крім цього політтехнолог уточнив, що підпалили автомобіль близько новобудови та місцеві ще погано знають один одного в обличчя.

"У мене немає сумнівів, що поліція зробить все, щоб їх ідентифікувати. Я не звинувачую їх у підпалі, у мене немає на це підстав, але вони вели спостереження за моїми людьми з метою з'ясування місця їх проживання ", - вважає Єгоров.

Також Михайло Добкін прокоментував напад на волонтерів, які в Харкові роздавали газету "Час Добкіна", та заявив, що це - один з прийомів міської влади.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися