Харківські депутати від фракції Зеленського не слухаються політради "Слуги народу"

Політична рада партії "Слуга народу" вимагає письмових пояснень від депутатів Харківської міської ради

Причини та підстави порушення рішення політради Харківської обласної організації партії "Слуга народу" вимагають письмово пояснити у депутатів Харківської міської ради від фракції цієї політичної сили. Про це заявили у прес-службі партії "Слуга народу".

У партії президента України Володимира Зеленського стверджують, що при обранні голови депутатської фракції "Слуга народу" депутати Харківської міської ради порушили передвиборчу програму обласної партійної організації.

Депутатам від "Слуги народу" було рекомендовано переобрати голову фракції у Харківській міській раді Вікторію Алєксєйчук. Вони мали призначити на цю посаду Максима Бондаренка.

"Однак на засіданні всупереч рішенню політради головою було обрано Анжеліку Крутову. Політична рада вирішила доручити секретаріату партії підготувати звернення Нацради громад щодо забезпечення неухильного дотримання депутатською фракцією "Слуга народу" у Харківській міській раді рішення політичної ради Харківської облорганізації партії", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Верховна Рада України призначила позачергові вибори харківського міського голови на 31 жовтня 2021 року.

Згідно з останнім опитуванням мешканців Харкова, найбільше шансів стати мером має секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Якщо б позачергові вибори харківського міського голови відбулися наступного тижня, то за нього проголосували б 38,2% опитаних виборців.

На другому місці за рівнем підтримки харків’ян знаходиться колишній народний депутат, екс-мер та екс-голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. Цього кандидата на посаду мера Харкова підтримали б 21,6% респондентів.

На думку кандидата у мери Харкова, народного депутата від ОПЗЖ Олександра Фельдмана, рейтинг в.о. мера Ігоря Терехова "смішний і жалюгідний"



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися