Фельдман висміяв Терехова за «намальований» рейтинг

Олександр Фельдман прокоментував рейтинг в.о. мера Ігоря Терехова

Народний депутат від ОПЗЖ Олександр Фельдман назвав опублікований рейтинг Терехова (де він з великим відривом випереджає всіх можливих конкурентів) смішним та жалюгідним. Відповідний коментар він залишив на своїй сторінці у Facebook. 

"Вчора опублікували "свіжі" рейтинги потенційних кандидатів на посаду харківського міського голови. "І як?",- запитаєте ви. Як говорили радянські пропагандисти, "більше, ніж в Америці". Що більше - та все більше! Смішно і виглядає жалюгідно! "Глобальна" перевага "виконуючого" над усіма іншими можливими учасниками виборів - як у соціалізму над капіталізмом, неухильно зростає", - іронізує Фельдман.

На його думку, рейтинг сфабрикували, щоб довести людям на Банковій вулиці та Президентові, що Терехов має велику підтримку в місті. 

"Але де? Тільки у вигадках, фантазіях і папері. Як той ховрах, якого не видно, але він є, тільки навпаки. Навіть смішно: рейтинги партії Кернеса після його смерті, виявляється, тільки ростуть. Тобто Терехов після Кернеса - це крутіше, ніж Сталін після Леніна і комуністи після більшовиків. Смішно і сумно. Дивно навіть, що він не намалював собі 120%, чому так скромно? Коли після виборів у "виконувача" запитають, де ж гроші міського бюджету, єдина, здається, чесна відповідь буде – пішли на рейтинги", - продовжив іронізувати Фельдман та додав, що разом з харків’янами буде чекати на нові випуски "соціологічної сміхопанорами.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися