Де і коли в Харкові побудують Національний технопарк, і навіщо приїде міністр освіти

Харків стане одним із майданчиків, де будуть обговорювати стратегію розвитку української освіти

У Харкові 24 червня відбудеться знаменна подія - в місті відбудеться один з етапів Всеукраїнського форуму "Україна 30". Для участі в ньому першу столицю відвідає міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. Про деталі події розповіли у пресслужбі Кабінету Міністрів України.

У рамках форуму відбудеться виїзна Всеукраїнська стратегічна сесія "Освіта України-30". Основна тема, яку планують обговорювати під час зустрічі, - це створення моделі Національного технопарку, який буде покликаний підвищувати якість української освіти.

Якщо концепція моделі буде узгоджена, а учасники запропонують ефективні ідеї, то під час сесії також почнуть розробку Дорожньої карти з реалізації створення технопарку та плану його роботи.

У місто для участі в сесії приїде сам міністр освіти Сергій Шкарлет, два представники Комітету ВР з освіти, науки та інновацій Сергій Колебошин і Юлія Гришина.

У заході також візьме участь велика кількість представників харківської обласної та міської влади, представники департаментів освіти і науки. Також запрошені до участі керівники різних навчальних закладів вищої освіти та перекваліфікації.

Захід розпочнеться в четвер, 24 червня, о 10:00 в готелі Kharkiv Palace. Його трансляцію вестимуть на офіційних сторінках МОН у Facebook і YouTube. Після завершення офіційної частини обговорення заплановано брифінг для ЗМІ, на якому учасники розкажуть про деталі дискусії та її рішення.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Харкові планують вводити проєкти по поліпшенню міського середовища в місті, які розробили школярі в рамках конкурсу дитячих ініціатив.



Lukochka

27 червня 2021, 07:28

Интересно, что реальных вузовских тружеников- преподавателей- никто на Форум не позвал... "Зачем? Им потом все "сбросят к исполнению"', демократия! Истинная "меритократия"!!! (если наша власть-элита знает это слово)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися