Спаський відповів Фельдману на звинувачення щодо тиску на депутатів

Між харківськими чиновниками відбулася словесна сутичка в соцмережах

У фейсбуці поконфліктувати нардеп Олександр Фельдман і депутат міськради Андрій Спаський. Перший звинуватив другого в "диригуванні" однопартійцями під час голосувань. Спаський же заявив, що Фельдман помилився, назвавши його головою фракції, і заявив, що звинувачення голослівні. Відповідні посади чиновники опублікували на своїх сторінках.

"Нардеп навіть не в курсі, хто в Харківській міськраді є головою фракції ОПЗЖ. Нагадаю, що кожен депутат міської ради, в тому числі і нашої фракції, голосує за рішення, спираючись виключно на свої переконання. Будучи власником найбільшого ринку міста, шановний нардеп не гребує "обдаровувати квитками" своїх підприємців і влаштовувати провокації", - написав Спаський.

Окремо він прокоментував закиди нардепа щодо порушення партійної дисципліни, сказавши, що Фельдман згадує про партію і про членство в ній тільки коли йому вигідно, щоб врятувати свій "потопаючий" рейтинг.

"На мою думку той, хто так часто "перефарбовується" і змінює партійну приналежність протягом політичного шляху, не може дорікати іншим ідеологією. Навіть на місцевих виборах у жовтні 2020 року пан Фельдман працював на два фронти. Другим стала партія "За майбутнє", яку він неофіційно просував. Адже навіть у його рекламній кампанії він рідко використовує партійний бренд. Та й стати під прапори ОПЗЖ його змусив швидше комерційний, ніж ідеологічний посил. Адже всю свою кар'єру Олександр Фельдман керувався виключно бізнес-інтересами", - "наїхав" на Фельдмана депутат міськради.

Нагадаємо, народний депутат-мажоритарник, член фракції ОПЗЖ у Верховній Раді Олександр Фельдман заявив, що сесія Харківської міськради, яка відбулася 14 липня, стала черговою демонстрацією повного ігнорування закону і фактичного свавілля харківської міської влади.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися