Фельдман: Спроба Спаського відхреститися від фактичного керівництва фракцією ОПЗЖ - це боягузтво

Олександр Фельдман назвав Андрія Спаського боягузом

Народний депутат-мажоритарник, член фракції ОПЗЖ у Верховній Раді та бізнесмен Олександр Фельдман заявив, що Андрію Спаському не варто відхрещуватися від фактичного керівництва фракцією ОПЗЖ в Харківській міськраді та додав, що це елементарне боягузтво. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на пост Андрія Спаського, в якому депутат міськради дорікнув Фельдмана в незнанні того, хто очолює фракцію ОПЗЖ.

"Тепер про головне: коли "хочеться їсти"- основний мотив дії або бездіяльності в сесійній залі, коли позиція стає розмінною монетою, щоб урвати собі шматок, людини вже немає. Є тільки шлунок. Такі "шлунки" є, на жаль, в будь-якій політичній партії - нічого не зробили для міста, що йдуть в політику, щоб урвати, виміняти, випросити собі пайку. Але, на щастя, в кожній політичній силі є "розум, честь і совість". Це правда, і вона всіх рано чи пізно розставить по своїх місцях", - написав Фельдман.

I00EqYZDUg3CvUGMFjro7AeNx.png

Нагадаємо, у Харкові 14 липня відбулася сесія міськради, яку Фельдман назвав черговою демонстрацією повного ігнорування закону і фактичного свавілля харківської міської влади. При цьому він дорікнув своїм однопартійцям (депутатам від ОПЗЖ), що вони нібито теж беруть участь у відвертому дерибані міської землі.

"Керівник фракції ОПЗЖ в Харківській міській раді пан Спаський, намагаючись диригувати волею фракційних депутатів за допомогою смс-повідомлень, готовий ігнорувати принципи партійної дисципліни, керуючись ущербної логікою" нам теж хочеться їсти". За цією логікою вони прийшли не служити людям, приносити щоденну користь своїм виборцям-харків'янам, а тільки "їсти" з міського бюджету, що вкрай непорядно і цинічно", - заявив Фельдман.

У відповідь Спаський оприлюднив пост, в якому висунув зустрічні звинувачення Фельдману, заявив, що "кожен депутат міської ради, в тому числі та нашої фракції, голосує за рішення спираючись виключно на свої переконання" і дорікнув Фельдмана, що той "навіть не в курсі хто в Харківській міськраді є главою фракції ОПЗЖ".



ioiuouio

18 липня 2021, 04:38

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися