Обшуки НАБУ в Харківській облраді обмежать вплив Арсена Авакова на Харків - політичний експерт

Затримання високих посадових осіб Харківської облради продовжують протистояння Банкової з Арсеном Аваковим - політичний експерт

Політичний експерт Володимир Цибулько вважає, що справа НАБУ проти посадових осіб Харківської обласної ради може мати широкі політичні наслідки та позбавить впливу на Харків ексміністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Відповідний пост Цибулько опублікував на своїй сторінці в Facebook, коментуючи справу про отримання хабаря одним із заступників голови Харківської облради Артура Товмасян.

За словами політолога, представник НАБУ на брифінгу в п'ятницю ухилився від відповіді про процесуальний статус Артура Товмасяна, хоча не заперечував, що в його кабінеті проводилися слідчі дії.

"Важко собі уявити, що голова ради міг не знати про дії свого заступника. Адже мова йшла про рішення за гроші питання, який в компетенції саме голови облради - від керівника одного з обласних комунальних підприємств вимагали мільйон гривень за збереження за ним посади", - стверджує Володимир Цибулько у своєму коментарі. Він зазначає, що в будь-якому випадку "дії НАБУ підвішують в стані невизначеності - з перспективою потрапити під кримінал - саме Артура Товмасян", - сказав Цибулько.

Крім цього політичний експерт стверджує, що введення санкцій РНБО проти Павла Фукса, відставка Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ, а тепер обшуки та затримання в Харківській облраді взаємопов'язані.

Цибулько вважає, що голова Харківської облради Артур Товмасян - близький до Арсену Авакову людина і в Харкові він нібито одна з рук Авакова, яка допомагає йому тримати контроль в місті. Таким чином, вважає експерт, Банкова дала Авакову по руках і попередила, що готова остаточно позбавити його будь-яких важелів впливу на Харків.

Події в Харківській облраді, на думку Цибулька, можуть мати більш далекосяжні наслідки - зокрема для секретаря міської ради Харкова Ігоря Терехова, колишнього підлеглого Арсена Авакова, а зараз підтримуваного їм кандидата на пост мера Харкова.

"Після амбітного старту на посаду харківського міського голови Терехов наближається до фінішу без підтримки жителів Харкова, без підтримки МВС і без грошей, якими його забезпечував Павло Фукс", - констатує Володимир Цибулько.

5u2sSRNwpe3U84QVwaiUlzGeU.png

Нагадаємо, детективи НАБУ затримали одного із заступників голови Харківської облради і його адвоката за підозрою в отриманні хабаря в розмірі 1 мільйона 50 тисяч гривень від керівника одного з обласних комунальних підприємств - в обмін на збереження його на посаді. Також, за повідомленнями ЗМІ, в справі про хабар затримано керівника однієї з фракцій в облраді. Призначення і звільнення директорів комунальних підприємств області - компетенція голови облради. Голова Харківської облради Артур Товмасян є другом сина Арсена Авакова.






Активист

24 липня 2021, 13:59

В Харькове мэра выбирает народ а не деньги и влияние из Киева. И как бы Зеля ни пыжился но Терехов продолжает и не прерывает начатое Кернесом. Город развивается строиться приукрашается. Думаю харьковчане выбирут или Терехова или Добкина. По крайней мере никак не зеленую "мандавошку" из облсовета что на последней сессии городского совета что то хотела промурлыкать у Трехова на трибуне.

sfsfsfsdfs

24 липня 2021, 09:35

https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-gam-liv-jp-tv02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-gam-liv-jp-tv04.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-jp-f01.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-jp-f02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-jp-f03.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-jp-f04.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3M-Open-v-Golf-live-us01.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3M-Open-v-Golf-live-us02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3M-Open-v-Golf-live-us03.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3M-Open-v-Golf-live-us2.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3m-v-g-f03.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3m-v-g-f04.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-b-v-f02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-b-v-f03.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-b-v-f04.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-weightlifting-v-oly-live-us01.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-boxing-v-oly-liv-tok-us1.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-boxing-v-oly-liv-tok-us2.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-boxing-v-oly-liv-tok-us3.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-g-v-f2.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-g-v-f4.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-w-v-o-f01.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-w-v-o-f02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-w-v-o-f03.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-w-v-o-f04.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-weightlifting-v-oly-live-us02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-weightlifting-v-oly-live-us04.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-3M-Open-v-Golf-live-us04.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-3M-Open-v-Golf-live-us06.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-3m-v-g-f01.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-3m-v-g-f02.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-b-v-f01.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-boxing-v-oly-liv-tok-us4.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-weightlifting-v-oly-live-us03.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-weightlifting-v-oly-live-us06.html https://scanning.datalogic.com/pix/video-tokyo-v-olympic-liv-games-jp02.html https://scanning.datalogic.com/pix/video-tokyo-v-olympic-liv-games-jp04.html https://scanning.datalogic.com/pix/video-tokyo-v-olympic-liv-games-jp101.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися