Товмасяна підозрюють в отриманні хабаря: хто може стати новим головою облради

На сесії облради можуть звільнити Товмасяна з посади голови Харківської облради

У Харківській облраді хочуть зібрати позачергову сесію, на яку можуть змінити главу Харківської облради. Про це розповів заступник голови Харківської облдержадміністрації Роман Семенуха (депутат від партії "Слуги народу").

Чиновник зазначив, що зараз депутати продовжують переговори та вирішують, коли можна буде зібрати позачергову сесію. Рішення приймається, оскільки історія з Товмасяном репутаційно б'є по партії.

Також Семенуха зазначив, що у слуг вже є свій кандидат на посаду глави Харківської облради. Ним став депутат, заступник голови комісії з питань планування соціально-економічного розвитку регіону Олександр Попов (перший заступник голови правління АТ "ФЕД").

Варто зазначити, що Олександр Попов - це голови правління АТ "ФЕД" Віктора Попова. Йому 41 рік, він кандидат економічних наук за спеціальністю "економіка праці, соціальна економіка і політика", працював на держпідприємствах Харківський машинобудівний завод "ФЕД" і "Антонов". У 2009 році під його керівництвом укомплектували перший серійний літак Ан-148.

Контекст:

Голова Харківської обласної ради Артур Товмасян підлозі чіл повідомлення про підозру в отриманні неправомірної вигоди. Прокурори спеціалізованої прокуратури разом з детективами НАБУ продовжують розслідувати справу і в рамках відкритого кримінального провадження з четвертого серпня оголосили Артуру Товмасяну про підозру в тому, що він отримав більше мільйона гривень неправомірної винагороди.

Подію прокоментував заступник Харківської обласної адміністрації та місцевий депутат обласної ради Роман Семенуха. Він написав на своїй сторінці в Facebook, що 4 серпня проведе позачергове засідання фракції "Слуга народу". На засіданні розглянуть можливість виключення Артура Товмасян зі списку партії.

"Голова фракції "Слуга народу" в Харківській обласній раді Ігор Захарченко ініціював позачергове засідання фракції сьогодні на 16:00. На розгляді питання про виключення Товмасян зі складу фракції "Слуга народу", а також ініціювання позачергової сесії Харківської обласної ради", - написав депутат




Сергей

5 серпня 2021, 15:55

Ну почему к власти допускают ещё армян, своих светлых голов что нет? Армяне всегда были хитрые, подлые и ненавидели местных, это можно проследить по их аптеках(911, оптовых цен, низкие цены1,) где они для города ничего не делают, и налоги скрывают. Теперь пытаются до областной власти добраться. Присмотритесь!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися