У Харкові обшукують членів «Нацкорпусу»: в чому підозрюють (ВІДЕО)

У Харківській області СБУ проводить обшуки у представників «Нацкорпусу»

У Харкові силовики проводять оперативно-слідчі дії, пов'язані з "Нацкорпусом". Спочатку зазначену інформацію поширювали журналісти, але тепер її підтвердили у пресслужбі СБУ, а подробиці розповіли в Офісі Генпрокурора України.

На Харківщині затримали сім осіб включно з ймовірним організатором. Серед фігурантів є правоохоронці та учасники бойових дій. За версією слідства, учасники групи, в яку загалом входять близько 50 осіб, вимагали гроші у підприємців і вимагали припинити займатися бізнесом. Правоохоронці заявляють, що за місяць угруповання заробляло мільйон гривень.

TdxOgV9rrN-_pazJHaFIT00c8.jpg

Порушників підозрюють за ст. 255 (Створення, керівництво злочинним товариством або злочинною організацією, а також участь в ній); ст. 189 (Вимагання); ст. 206 (Протидія законній господарській діяльності).


Нагадаємо, раніше у виданні Dетектів-Infо розповіли про затримання кількох членів харківського обласного відділення "Нацкорпусу". Крім цього, журналісти зазначили, що членів "Нацкорпусу" підозрюють у занятті рекетом і створенні організованого злочинного угруповання. Представники "Нацкорпусу" називають зазначені заходи силовиків "зачисткою Зеленського".





Джерело: https://ssu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися