Харківська облрада тепер обезголовлена, але останнє слово за депутатами

Товмасян написав заяву про складання повноважень - призначена сесія Харківської облради

Глава Харківської обласної ради Артур Товмасян написав заяву про складання повноважень. Як інформує видання "Коментарі", про це Артур Товмасян повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook, підкріпивши свої слова фотографією відповідної заяви.

У своєму пості Артур Товмасян подякував депутатському корпусу за результативну роботу, довіру і попросив підтримати його рішення, з розумінням поставитися до його позиції. Товмасян підкреслив, що він не має наміру використовувати свій статус і положення в суспільстві для впливу на суд, адже здатний чесним, демократичним шляхом захистити свою позицію. Далі, згідно з регламентом, народні обранці повинні будуть визначити, як бути із заявою про складення повноважень голови харківської облради. Позачергова сесія, на якій депутати й розглянуть питання відставки Артура Товмасяна, відбудеться 19 серпня. Також в цей день може бути обраний новий глава облради.

Таке рішення викликане скандалом, який прогримів на всю Україну. Детективи САП і НАБУ, що називається "зловили на гарячому" заступника голови Харківської облради і його спільника-адвоката якраз в процесі після отримання другої частини хабаря в розмірі 150 тисяч грн, яку нібито давав директор одного з комунальних підприємств за, що, щоб залишитися на родючої посади. Ну, а вже 4 серпня детективи поінформували главу Харківської облради Артура Товмасян про підозру в отриманні хабаря в розмірі 1,05 млн грн.

Читайте також на порталі "Коментарі" - до Харківської обласної ради прогнозували потрапляння 4 партій.



Жора

20 серпня 2021, 07:14

Почему не посадили Урода. Кишка тонка.Значит тех кто за него внёс залог тоже надо посадить вместе м ним. Посадить и сгноить обязательно. Урод должен сидеть в тюрьме в камере желательно с туберкулезными и вшивыми. Его рожа сама за себя говорит что он вонючий.жадный и вшивый.

Мыкола

18 серпня 2021, 10:10

Пускай валит в Армению.Там такие коренные украинцы нужны.

Иван

18 серпня 2021, 01:54

Одна пи..ота сменяет другую пи..оту. Других слов нет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися