У Харківській області вперше в історії на чолі облради стала жінка

На позачерговій сесії Харківської облради депутати погодили заяву Артура Товмасяна про дострокове складання повноважень. За Тетяну Єгорову-Луценко проголосували 75 депутатів

Під час таємного голосування на позачерговій сесії Харківської обласної ради депутати 75 голосами "за" довірили представниці "Слуги народу" Тетяні Єгорової-Луценко очолити обласну раду. Проти проголосувало всього 9 депутатів. При цьому всього на засіданні були присутні 93 народних обранців. Також депутати дали добро на рішення Артура Товмасяна про дострокове складання повноважень. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "Kharkiv Today".

Тетяна Єгорова-Луценко по час спілкування з журналістами щиро відповіла, чому погодилася з пропозицією своїх колег по фракції подати свою кандидатуру на голову облради. Єгорова-Луценко підкреслила, головна її місія на посту керівника облради — домогтися, щоб Харківська область знову опинилася в лідерах по Україні. За цей недовгий час, як обрано нову раду, багато вже вдалося почати, але реалізувати поки що вдалося з цього всього мало, тому потрібно домогтися, щоб депутатський корпус працював, як годинник і ухвалював ті рішення, які дозволять швидкими темпами вивести Харківську область у лідери.

"Тільки робота єдиного організму може підняти індекс промисловості та агропромислового сектора і соцеконом розвиток", - заявила Єгорова-Луценко.

Читайте також на порталі "Коментарі" - кандидат політичних наук Юлія Біденко висловив думку, що обрання на пост глави Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко — це іміджево правильний хід насамперед для "Слуги народу" в Харківській області, де було допущено багато помилок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися