Спаський закликав харківських чиновників дарувати людям квитки до театру

Андрій Спаський підтримав театралів

Член Політичної ради "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" Андрій Спаський закликав депутатів купити для харків'ян квитки до театрів. Таким способом Андрій хоче підтримати театралів. Про це він сам написав на своїй сторінці в Facebook.

Сам депутат подарував жителям квитки в театр центру "Нова сцена".

"Дві тисячі людей протягом вересня зможуть якісно і з користю провести своє дозвілля. А театральним колективам Харкова буде підтримка і допомога. Для мене це додаткова можливість поспілкуватися з людьми, дізнатися їхні проблеми та сподівання в неформальній обстановці, а театр отримає головне - вдячного глядача! "- зазначив депутат.

До своєї ініціативи він запропонував приєднатися та іншим фракціям в міськраді.

"Відпустки закінчилися і провести час з користю можна і в рідному місті, допомагаючи та підтримуючи наших театралів. Закликаю секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова та фракції "Успішний Харків", "Слуга Народу", "Європейська солідарність", "Блок Світличної "Разом", "Партія Шарія" приєднатися до пропозиції! У Харкові досить місць і можна вибрати постановку собі до душі. Особисто я отримав позитивні емоції від походу в театр ", - зазначив Андрій Спаський.

xHqoGzd12lKyKqtg46hgl5382.png

Нагадаємо, в Харкові 29 серпня помер від інсульту Народний артист України, актор театру Пушкіна і доцент кафедри майстерності актора Харківського державного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського Михайло Тягнієнко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися