Харків'яни повинні знати, що сталося з Кернесом, — Влащенко

Наталія Влащенко прокоментувала чутки про можливе вбивство Кернеса

Журналіст і телеведуча Наталя Влащенко заявила, що до виборів у Харкові правоохоронці повинні розглянути всі версії смерті Геннадія Кернеса. Про це Наталя розповіла на своєму YouTube-каналі.

"Буквально вчора під Офіс президента вийшли прихильники версії, що Кернеса вбили... Вони вимагають розслідування, тому що досі справа не розслідувана, але найголовніше - сьогодні ходять якісь такі дивні чутки, що нібито до моменту виборів в Харкові Геннадій Кернес вже не знаходилася в тому стані, коли він міг ставити електронний підпис і не міг брати участь у виборах", - сказала Влащенко і додала, що харків'яни повинні розуміти всю ситуацію.

Журналістка зазначила, що правоохоронці повинні пройти за усіма ланцюжками та зрозуміти, а що відбувалося в той час насправді. Вона вважає, що провести розслідування потрібно обов'язково до виборів мера Харкова, які відбудуться вже 31 жовтня.

"Це було б найбільш правильним, для того, щоб харків'яни розуміли, а що сталося під час виборів: якщо все було по закону - відмінно, люди можуть йти зі спокійним серцем на виборчі дільниці. Якщо все було якось по-іншому - люди теж перед виборами повинні це знати та розуміти, тому що ось ці моральні речі - вони дуже важливі, надзвичайно важливі", - підсумувала вона.

Контекст:

⬤ Федеральна прокуратура Німеччини вивчає обставини госпіталізації Кернеса і ці матеріали незабаром передадуть до Генпрокуратури України. Серед різних експертів і блогерів зараз ходять чутки, що однією з основних версій кримінального провадження щодо обставин смерті Кернеса має стати розслідування по ст. 115 ККУ (вбивство).

⬤ У німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов із життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його поховали 23 грудня на міському кладовищі №2. Близький друг мера бізнесмен Павло Фукс розповів, що коли Кернес прокинувся в "Шаріте", то взагалі не міг зрозуміти, як там опинився. Пізніше він прийшов до тями та навіть дивився телевізор. Також Фукс розповів, що після реанімації Кернеса перевезли в палату, де лікувався поляк, з яким він і спілкувався. У листопаді Кернес був бадьорий, але пізніше у нього відмовила нирка і почало боліти серце.



Активист

19 вересня 2021, 10:32

90% Харьковчан считают что Кернесу помогли уйти в мир иной. Когда стало ясно что он чувствует себя лучше и пошел на поправку сразу зашевелились прозападные и пропороховские и проклоуновские Крысы. Там скорее без англо-саксо-амеро слуг ножа и кинжала не обошлось. не обошлось. Почему то Навального выходили и даже бесплатно а Кернес фактически за свои же деньги лечился и выходит сам себя погубил. Это пока предположение но не утверждение. Что люди в Украине говорят то и слышал.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися