У Харкові хочуть ввести санкції проти Коломойського (ФОТО)

У Харкові активісти встановили банер проти відомого олігарха

У Харкові 8 жовтня активісти встановили банер з вимогою взяти бізнесмена Ігоря Коломойського під санкції. Про це розповіли представники партії "Демократична сокира".

3KwusNW0tAizOdeBcJBwb6kNt.jpeg

Активісти самі зазначили, що це така акція перед засіданням Ради національної безпеки та оборони. Засідання відбудеться сьогодні, 8 жовтня, і на ньому будуть вимагати ввести санкції проти Коломойського.

"Кампанія з підтримки цього рішення проходить в багатьох містах України. У Харкові банер з вимогою внесення Коломойського в санкційні списки вивішений на Комунальному шляхопроводі над Московським проспектом", - написали активісти та заявили, що Коломойський нібито створює потенційні загрози національним інтересам.

Нагадаємо, в Україні затискають чесний канадський бізнес, який готовий вкладати мільйони в нашу економіку. Про таку проблему і про те, як відлякують принципових інвесторів, розповів у своїй замітці в Facebook депутат Київської міської ради, голова фракції "Голос" Григорій Маленко.



Sergey T.

9 жовтня 2021, 13:24

Совсем одурели с санкциями ? Если виноват, докажите и в кутузку ! Нет доказательств ? Не тужтесь, только воздух грязным сделаете.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися