Терехов після виборів в Харкові може вступити в "Слугу народу" і ліквідувати "Блок Кернеса" - ЗМІ

За даними журналістів, Терехов має підтримку з боку Офісу президента

Тимчасовий виконувач обов'язки мера Харкова Ігор Терехов нібито пообіцяв Офісу президента, що в обмін на підтримку на виборах мера 31 жовтня він віддасть "Слузі народу" посаду секретаря міськради, і сам вступить до лав цієї партії, що призведе до поглинання "Блоку Кернеса" партією влади. Про це джерела з-поміж топових політиків Харкова розповіли "Українській правді", передає інформаційне агентство "Regio News".

За інформацією журналістів, на цих виборах мера Харкова Банкова вирішила зіграти "в темну" і кулуарно підтримує секретаря міськради Ігоря Терехова.

"Ігор не показує, що з Офісом має якісь домовленості, але десь у вересні він дійшов до Зеленського. Єрмак, інші товариші сказали, що Терехов їх цілком влаштовує. У них головна умова - щоб впливу Авакова на місто не було", - розповів УП співрозмовник з Харкова.

Як зазначає видання, за останній час співпраця Офісу з Тереховим дійсно стало помітною. Так, за даними видання, нібито на прохання Банкової нещодавно на посаду заступника міського голови з питань цифровізації був призначений Сергій Кузьмін.

"Натомість на підтримку Офісу, Терехов пообіцяв оточенню президента, що віддасть "Слузі народу" посаду секретаря міськради. Є ще інші чутки, що нібито Ігор сам може пізніше вступити в партію "Слуга народу", - розповідають джерела видання.

"Можливо, є інше пояснення такої лояльності в.о. мера до ОПУ. Йдеться про справу про підробку е-підпису Кернеса", - зазначає видання, натякаючи, що у слідства можуть бути докази, що підписане Кернесом подання на посаду секретаря міськради Ігоря Терехова може бути підробленим і до цього причетний сам Терехов.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови відбудуться 31 жовтня. Зараз секретар міськради Ігор Терехов очолює партію "Блок Кернеса - Успішний Харків".



Игорь

21 жовтня 2021, 21:59

Терехову плевать на то, что происходит с медициной в харькове. Уже 4-ая волна пандемии коронавируса в городе и Харьков как всегда не готов "благодаря" ему!!! Не понимаю тех, кто собирается за него голосовать на этих предстоящих местных выборах 31 октября! Сколько денег вбухали в этот зоопарк в то время, когда физически не хватает мест в больницах для заражённых пациентов. В городе ничего не делается для борьбы с коронавирусом! Вместо того, чтобы ввести карантин для спасения горожан, он систематически устраивает массовые мероприятия ради собственного пиара и рейтинга. Жаль, что многие харьковчане до сих пор этого не понимают. Для кого-то зоопарк важнее медицины достойного уровня к сожалению! Только зоопарк от коронавируса не лечит! Делаем выводы и голосуем думая - харьковчане!!!

Иван

21 жовтня 2021, 20:43

А то мы не знали …!!!!!!

Леонид

21 жовтня 2021, 08:10

Очередной негодяй...

Харьковчанин, не безразличный.

21 жовтня 2021, 08:00

Аффигеть

Сергей

21 жовтня 2021, 04:10

Бред,Харькову это не нужно!!!

Иван

20 жовтня 2021, 20:08

Хахаха напишите что секретарем Мустафаеву назначит))))0

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися