Михайло Добкін: Центральна влада, завдяки справі про підробку підпису Кернеса, тримає Терехова під повним контролем

Політик вважає, що найближчим часом влада не буде реагувати на лист однієї з кандидатів у мери Харкова про підробку підписа Кернеса

Розслідування справи про підробку електронного підпису Геннадія Кернеса не ведеться, тому що центральній владі може бути зручно контролювати в.о. мера Харкова Ігоря Терехова за допомогою цієї справи. Про це в інтерв'ю проекту "ОбнаженКһа" заявив лідер ГО "Наш Дім - Харків", кандидат на посаду харківського міського голови Михайло Добкін, пишеRegio News. 

Зокрема, Добкін нагадав, що напередодні одна з кандидатів у мери оприлюднила відкритий лист про те, що електронний підпис Кернеса був нібито підроблений виконуючим обов'язки міського голови Ігорем Тереховим, однак реакції влади на цей відкритий лист немає і, на думку Михайла Добкіна, не буде найближчим часом.

"Я думаю, що центральна влада зайняла наступну позицію. Якщо раптом перемогу на виборах мера Харкова здобуде в.о. мера, на нього вже є достатньо всього, щоб тримати його за вухо", - заявив Михайло Добкін.

"Не дарма ж ходять розмови, що він після виборів повинен очолити партію "Слуга народу" в Харкові та тягнути її на Олімп політичного успіху. Якщо, звичайно, він сам добіжить до фінішу з хорошим результатом", - додав політик.

При цьому, говорячи про хворобу і смерть Кернеса, і отримання Тереховим влади в Харкові, Михайло Добкін підкреслив, що "абсолютно не сумнівається, що ті, хто відправляв Кернеса в "Шаріте", розуміли, що він не повернеться".

"Вони точно знали, що він не повернеться, тому що буквально за кілька днів після його від'їзду вони почали повністю переглядати списки кандидатів "Блоку Кернеса - Успішний Харків", прибираючи звідти людей, лояльних і близьких до Кернеса, тих кого він бачив на керівних посадах", - заявив Михайло Добкін.

Також він зазначив, що впевнений в тому, що Кернес в момент, коли його відправляли на лікування до Німеччини, міг бути не у свідомості "був несамостійним і потребував певного догляду".



Харьковчанин

28 жовтня 2021, 03:59

Правильно говорит Михаил Маркович, всё это правда, я в этом даже не сомневаюсь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися