Новим заступником голови Харківської облради став депутат від ОПЗЖ

Богдан Мальований отримав нову посаду

Заступником голови Харківської облради сьогодні, 25 листопада, став депутат від ОПЗЖ Богдан Мальований. Відповідне рішення ухвалили депутати облради на таємному голосуванні.

За Богдана проголосував 71 депутат зі 120. Проти нього було лише 19 осіб. Варто зазначити, що Мальованого на посаду представила голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко.

ДОВІДКАБогдан Мальований народився 30 серпня 1993 року в Артемівську (Донецька область). Чоловік закінчив НПУ імені Ярослава Мудрого за спеціальністю "Право" і став магістром. Спочатку він працював кілька років (з 2013 по 2018 рік) юрисконсультом ПП "Аутсорсингова компанія "Діамант", а потім (з 2018 по 2020) начальником відділу митних оформлень, ПрАТ "Артвайнері" та директором представництва ТОВ "Інститут експертно-технічних рішень в

Вже 16 листопада 2020 року його призначили директором філії ДП "Укрдержбудекспертиза". Богдан став депутатом Харківської обласної ради VIII скликання 25 жовтня 2020 року. Він є головою Комісії з розвитку інфраструктури, будівництва та шляхів Харківської обласної ради.

Нагадаємо, Богдан Мальований замінить представника ОПЗЖ Андрія Малиша, якого звільнили з посади заступника голови Харківської облради. Заяву про відставку подав сам чиновник. Він є фігурантом кримінальної справи про хабарництво.

Раніше "Коментарі" розповіли, що у вівторок, 23 листопада, поліція винесла ухвалу про накладення штрафу у розмірі 340 гривень на народного депутата України Олександра Куницького, який порушив правил дорожнього руху у центрі Харкова. Відомо, що нардеп пересувався автомобілем Porsche Panamera.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися